EN LYCKAD KONFERENS STÄLLER STORA KRAV PÅ ARRANGEMANGEN !

Ett väl fungerande samspel i teamet stimuleras av god arbetsmiljö. Getnö Gård erbjuder Ditt team den positiva och natursköna konferensmiljö som uppmuntrar till inspiration, kreativitet och arbetsglädje.

Konferenslokaler

image

Vi har 2 konferenslokaler på Getnö; "Granskogen"(2-30pers) och "Magasinet" (2-50 pers), dessutom finns det 3-4 olika arbetsrum för mindre grupper. Nära räckhåll: På Getnö Gård har Ni fullt utrustade konferenslokaler och mindre än en minut till restaurang, gårdsbutik, service och boende.

Läs mer: Konferenslokaler

Konferensaktiviteter

image

Behöver Ni tighta till arbetsgruppen? Eller bara ha riktigt kul på jobbet en dag? Då har vi den ultimata upplevelsen! Ett vikingaäventyr skapar både sammanhållning och många skratt, och på köpet får man en otrolig utveckling i gruppen.

Läs mer: Konferensaktiviteter

Logi

image

Till våra konferensgäster, kan vi erbjuda olika fritidsstugor på området, upp till 42 bäddar. Stugorna är fullt utrustade och det finns tillgång till bastu i några av stugorna. Dessutom kan vi arrangera äventyrligare boende i form av militärtält på naturcampingplatsen. Bo bra: På Getnö Gård kan Ni välja boende, alla tillsammans eller mer i avskildhet. Varje bensträckare ger möjlighet att njuta av den vackra naturen.

Läs mer: Konferensstugor

Teknik / hjälpmedel

Konferenslokalen arrangerar vi efter Era önskemål.
Det finns OH-projektor, whiteboard, blädderblock, dataprojektor,IT-uppkoppling. Givetvis ingår det alltid bordsvatten, frukt och godis i konferenslokalen. Det finns även ett piano i lokalen.

Arbeta utan störningar: På Getnö Gård får Ni all den avskildhet som krävs för att kunna arbeta med full koncentration och utan störningar. När vi behövs får Ni all vår uppmärksamhet.

Mat & Dryck

Viltrestaurangen på Getnö Gård erbjuder allt ifrån svensk husmanskost till småländska smaker. Vi erbjuder frukost, lunch, middagar och läckra fikakorgar att ta med på Era utflykter. Recepten är omsorgsfullt valda för att stämma med den lokala traditionen och råvarorna är från gårdar i närheten, från egna jaktmarker och fiskevatten i sjön Åsnen. Vi är medlemmar i Regional Matkultur - Småland och vi har fullständiga rättigheter. VÄLKOMNA TILL GETNÖ GÅRD - Lake Åsnen Resort - Småland -Vi erbjuder oförglömliga Naturupplevelser för alla Era sinnen !