☎ +46 477 240 21

Getnö i juli

Getnö News – JULI-2017

Getnö 50års Jubileum, 1967-2017

I år firar vi att familjen Olsson varit på Getnö i 50 år.
Pappa Lennart köpte gården 1967, för att förverkliga sin gröna dröm.
Under dessa 50 år har gården utvecklats från att vara en bondgård till att bli en attraktiv Turistanläggning. Detta firas med en stor sommarfest lördagen den 22/7. Förutom hela Olsson släkten är alla Getnös gäster välkomna.

Ny fritidsstuga Kronhjorten

Vi har investerat i en ny fritidsstuga på 49m2. Stugan är vackert belägen på en höjd med utsikt över den fina bokskogen. Det är en typisk småländsk stuga, röd med vita husknutar.
Denna stugan är dessutom handikappvänlig.

ÅsnenGuiderna

Getnö har startat en guide-pool med olika fiske-, kajak-, fågel- och naturguider.
De kommer att guida dig till de bästa naturupplevelserna i sjön Åsnen.
Exempel på olika turer är: Gäddsafari, nattfiske efter gös, kajakpaddling i solnedgång, fiskgjusesafari och viltspaning. Bokning sker via receptionen på Getnö-Lake Åsnen Resort.
Läs mer på www.asnenguiderna.se

Paddel&Hjul

Vi har startat ett nytt kombinerat kanot- och cykelpaket, i samarbete med Ålshults Handelsbod; ”Åsnen Paddel&Hjul”. Ni kan paddla mellan Getnö och Ålshult, fika i kulturcafét och sedan cykla tillbaka till Getnö. Alternativt startar ni i Ålshult och paddlar upp till Getnö, fikar på Lantcafét och cyklar tillbaka till Ålshult. Aktiviteten fungerar sålunda i bägge riktningarna. Välkomna att uppleva vår vackra natur.

Islandshästar/turridning

Under juli och halva augusti gästas Getnö av fina islandshästar. Ett samarbete med Stall Pilekull, gör att vi kan erbjuda turridning på Ön. Välkomna att uppleva den vackra naturen från hästryggen. Information och bokning sker i receptionen.

Posted in

Ingrid