☎ +46 477 240 21

ÅSNEN GRAND-SLAM 2017

den 23-24 september, 2017 – 2 dagars FISKETÄVLING

PLATS:     Getnö – Lake Åsnen Resort

Program:

Lör. 23/9

08:00
Anmälan och registrering i tävlingssekretariatet. Sjösättning av fiskebåtar i gästhamnen.

09:00
Kaptensmöte i Lantcaféet

10:00
Startskott fisketävlingen del.1.

17:00
Målgång, inregistrering av längder och foto

18:30- ”After fishing”
Middag och MusicQuiz & 5-kamp med Kjelvis  i Pub Älgbaren.

Sön. 24/9

08:00
Kaptensmöte innan fiskestart.

09:00
Startskott fisketävlingen del.2.

16:00
Målgång, inregistrering av längder och foto

17:00
Prisutdelning och avslutning

Tävlingsregler:

Lagtävling med 2 personer per lag/team. En båt räknas som ett fisketeam. Catch-n-release tävling där man skall fånga de 3 största predatorerna i Åsnen. Alla fiskemetoder enligt fiskekort är tillåtna förutom fiske med agn. Max 4 fiskespö för användas i båten. Varje anmäld fisk skall fotas på utdelad mätbräda och med fångstman. Registrering av fisk sker via     e-mail: info@getnogard.se  eller efter tävlingen med egen USB-kabel. Varje fisketeam anmäler totallängd på en gädda, en gös och en abborre per dag. Gädda 1poäng per cm.  Gös 1,3 poäng per cm och Abborre 2,5 poäng per cm.  Det fisketeam som har flest poäng efter 2 dagars fiske, vinner fisketävlingen. De fisketeam som inte är tillbaka innan sluttid blir automatiskt diskvalificerade, även om de skickat in bilder tidigare under dagen.   Pris:  450:-/person (900:-/fisketeam)

I priset ingår: Startavgift, fiskekort 2 dagar, sjökort, kvällsmat och prisutdelning i vår Pub. (Fina priser ifrån bl.a.  ABU-Garcia, Outnorth, Getnö-Lake Åsnen Resort, m.fl.)

Anmälan:   sker per email senast 18/9 till:   info@getnogard.se   /  Tel: 0477-24011

Säkerhet:

Varje fiskebåt skall ha flytvästar och en fungerande mobiltelefon – kunna vara kontaktbara under hela tävlingsperioden. I varje Team skall minst 1 person vara  över 18år. Minst en person i varje fiskebåt skall ha varit med på kaptens-mötet.

Logi:

Det finns boendemöjligheter med kraftigt rabatterade priser till alla fiskare och deras familjer på Getnö-Lake Åsnen Resort, i stugor eller på vår naturcamping. Det finns även motorbåtar för uthyrning. Först till kvarn… gäller. Bokning sker lämpligen vid anmälan till fisketävlingen.

VARMT VÄLKOMNA !     / Team Getnö

I samarbete med:

Abu Garcia  –   Outnorth  – Getnö Lake Åsnen Resort –  Linder Alu.båtar  –  ÅsnenGuiderna

Posted in

Bastian