Konferenser & Teambuilding

Perfekt för den lilla konferensen

Konferenser på Getnö- Lake Åsnen Resort

Hjärtligt Välkomna till naturparadiset Getnö, beläget på en egen Ö-grupp mitt i vackra sjön Åsnen. Sjön Åsnen har en egen unik insjö-skärgård med över 1000 öar och Ön Getnö är omgivet av naturreservat, fågelskyddsområden och Åsnens Nationalpark är vår direkta granne i nordväst.

Här kan Ni njuta av vår underbara natur, komma bort från storstadens stress och arbeta ostört med Er konferens, ledningsgrupp eller möten. Vi kan arrangera olika aktiviteter allt ifrån tuffare teambuilding/samarbetsövningar, kick-offs, till lugnare cykel- eller paddelturer, skogspromenader eller ”bara vara” ut i naturen och få frisk luft.

För NI vet väl att ”Naturen är som plåster för själen”, Vi ser fram emot att får rå om Er här ute på Getnö.

Naturen på riktigt – ett äventyr varje dag!

Hjärtligt Välkomna ! / Familjen Ingrid E-M Olsson

konferenser_490x342

Corona anpassad verksamhet / Safe to visit

Getnö har anpassat sin verksamhet och vi följer FHM,(Folkhälsomyndigheten) regler och rekommendationer. Vi är medlemmar i VISITA (branschorganisation och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen).

konferenser_490x342

Getnös Viltrestaurang

Vi erbjuder vilt & fiskmenyer ifrån våra egna jaktmarker och fiskevatten. Husmanskost och Småländska specialiteter med råvaror från Åsnen-området och gårdar i närheten.

konferenser_490x342

Konferenslokaler / Grupprum

Getnö erbjuder Ert team den positiva och natursköna konferensmiljön som uppmuntrar till inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Vi har fullt utrustade konferenslokaler och mindre grupprum.

konferenser_490x342

Teambuilding / samarbetsövningar

Ett väl fungerande teamwork stärks av positiva upplevelser. De aktiviteter Getnö erbjuder skapar förutsättningar för gemensam avkoppling som svetsar samman deltagarna.

konferenser_01_310x219

Vikingaäventyr

Getnös vikingakamper är naturupplevelser med jordnära samarbetsövningar. Lagtävling på vikingavis som skapar sammanhållning och många minnen och skratt.

konferenser_02_310x219

Gäddsafari

Följ med våra duktiga fiskeguider ut på vackra sjön Åsnen. Vem fångar största gäddan? Koppla av och njut av den friska luften med en god kopp kaffe ombord. Vi kan även arrangera gruppens egna interna fisketävling.

konferenser_03_310x219

Kanotorientering

Här vässar Ni arbetsgruppen och skapar teamkänsla i vår fantastiska natru. Med kanoter, karta och kompass navigerar Ni ut på sjön Åsnen. Letar efter kontroller och löser uppgifter i olika lag.

konferenser_04_310x219

Kajakturer

Den bästa naturupplevelsen får man från en kajak, att stilla paddla ut på orört vatten. Tid till eftertanke, att rensa hjärnan ifrån all stress och jobb.

konferenser_310x219

Walk and Talk

En skogspromenad på våra vackra strövstigar är en naturupplevelse i sig. Här kan Ni diskutera olika frågor och lyssna på fågelsång samtidigt.

konferenser_06_310x219

Paddle and Babble

Varför inte paddla ut på sjön Åsnen och diskutera olika frågor i kanoten? En annan dimension på Walk-n-talk, fast med kanot istället och en god fikakorg ombord.

konferenser_490x342

Miljömedvetenhet

Här på Getnö-Lake Åsnen Resort värnar vi om naturen och tar ett långsiktigt ansvar för miljön. Vi hälsar alla våra gäster välkomna att njuta och koppla av i vår unika natur runt Åsnen. Men på naturens villkor! Respektera och var ödmjuk mot vilda djur och växter. Se men inte synas, höra men inte förstöra, gamla naturregler som gäller än idag. Var noga med att ta med skräp hem för att värna om vår natur. Vi har investerat i en solcellsanläggning och vi producerar solenergi som bidrager till en bättre hållbarhet och miljö. Återigen skräpa ej ned i naturen – håll Sverige rent och Åsnen-området rent. Getnö har en egen källsorterings station, använd gärna den. Hjälp oss bevara vår underbara natur för kommande generationer.

Konferenser på Getnö & COVID-19

Kontakta oss

Contact Konferenser SE
Wird gesendet

Med omtanke för naturen

Regional & hållbar

med en lång tradition sedan 1967 i Åsnen området

Egen Solenergi

med vår nya solcellsanlägging producerar vi även egen ström

Naturvårdsområde

ett 15 km² stort privat naturvårdsområde direkt vid nationalparken

Aktuellt

Hjärtligt Välkomna till Getnö-Lake Åsnen Resort.

Öppettider

Fritidsstugor: öppna året runt. För service vänligen ring: 0477-24011 eller skicka email till info@getnogard.se Campingplats: öppen 27 April – 6 Oktober, 2024

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen