header_1100x400_04

Älskar Du aktiviteter? - Det gör vi!

Välkomna till vår vackert belägna naturcamping direkt vid sjön Åsnens strand. Vi har 150 generöst tilltagna platser, varav 120 st elplatser. Varje tomt har en egen lägereld/grillplats. Team Getnö erbjuder Er full service med reception, gårdsbutik, lantcafé, pub och vår sommarbistro. Du kan också beställa bröd till frukosten, nybakat varje morgon! Det finns många aktiviteter att välja mellan här hos oss på Getnö Gård; fiske, kanoting, strövstigar, cykelleder, beachvolley, boule, varpa och turridning på islandshästar. För barn (6-12år)erbjuder vi Getnös naturskola. Där får barnen uppleva både fisketurer, vikingakamper och lära sig saker om naturen.

Sportfiske

Åsnen är en av landets fiskerikaste insjöar med gädda, gös, abborre och ål, därtill ett 20-tal vitfiskearter. Ett fantastiskt eldorado för alla sportfiskare! Verkliga rekordfiskar har fångats i Getnö vatten. Getnö arrangerar sportfisketävlingar årligen. Förutom Getnös egna fiskevatten på närmare 1000 ha, kan du fiska i hela sjön Åsnen (155 km²).

Dessutom finns ett eget fiskevatten Kålsjön FVO (14 ha) med kämpastark gräskarp och spegelkarp.

Läs mer
getno_activities_guide_01

Fiskeguider

Getnö Gårds duktiga fiskeguider känner vattnet som sin egen ficka och guidar till de hetaste fiskeplatserna. Vi har speciella guidebåtar som lämpar sig för trolling. Vi arrangerar olika fiskeupplevelser. Följ med våra fiskeguider på gäddsafari, göstrolling eller nattfiske efter gös. Eller varför inte boka boka in dig på Getnös fiskeskola.

getno_activities_bike_01

Cykelturer

Vi har ett 20-tal cyklar med ballongdäck som passar utmärkt för de vackra skogsvägarna. Det nns na cykelleder såsom Åsnen Runt, Banvallsleden och Sydostleden.

Kanotsafari

Att komma nära naturen, att känna stillheten, beundra djur- och fågelliv, det gör man bäst då man glider fram i sin kanot/kajak. En naturupplevelse från kanoten - ett eldorado för Naturälskaren! Värendsleden är en kanotled i Mörrumsåns vattensystem, hela 120 km , från Asa i norr till Fridafors i söder. Våra kanotsafari paket inkluderar övernattning på de olika kanotcampingplatserna i Åsnen-området. Vi har all extra utrustning ni behöver för Er paddeltur. Vi kan även hjälpa Er med planläggning av turen.

Läs mer
getno_activities_kids_01

För barnen

Under högsäsong har barnen sitt eget program med Naturskolan. Här blandas vikingaäventyr, skogsutflykter, lekar, tävlingar, fiske och mycket annat som roar de små. Vi har även fiskeskola på Getnö.

Samtidigt får de en hel del naturkunskaper, som de har glädje av hela livet.

getno_activities_geo_01

Geocaching

Det finns flera spännande Geocach punkter att leta efter.

getno_activities_others_01

Övrigt Aktiviteter

  • Strövstigar 3-4-5km, vildmarkstig
  • Bär- och svampplockning
  • Tennis
  • Storschack
  • Boule, Varpa, Kubb
  • Badminton, Fotboll, Brännbollsfält
  • Beach-Volleyboll
  • Naturlekplats för de mindre barnen

Varning för sjögull

Sjögull är en främmande vattenväxt som har en stor förmåga att snabbt sprida sig och därmed utgör ett hot. Genom att bilda kolonier som täcker stora delar av vattenytan kan sjögull konkurrera ut naturligt förekommande vattenväxter.

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen