header_1100x550_01

Välkommen till Getnö

Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Dig till Getnö Gård med anor från vikingatiden. Ett privat Naturvårdsområde som familjen Olsson har utvecklat till ett unikt naturparadis vid sjön Åsnen.

År 2020 firade vi Getnö Gårds 700 års Jubileum, 1320-2020. Gården har en intressant ägarlängd och många är de som bidragit till egendomens färgstarka historia.

Vi fortsätter vårt fina samarbete med Åsnens Nationalpark, som är vår direkta granne i nordväst. Getnö är den naturliga vattenvägen in i Nationalparken med kanot, kajak eller båt. Vår ambition är att fortsätta arbetet med hållbara naturupplevelser – på naturens villkor. Vi erbjuder flera olika guidade turer med ÅsnenGuiderna; såsom sportfiske, kajak, fågel, turridning, berättarvandringar och båtturer in i Nationalparken. Vi tar endast små grupper med lokal guide, för en mer genuin upplevelse och minsta möjliga störning i naturen. Sjön Åsnen är ett fantastiskt område– ett verkligt Eldorado för naturälskaren, kanotisten, fågelskådaren och sportfiskaren.

Njut av stillheten och vår unika insjö-skärgård med över 1000 öar.
Tillsammans med våra medarbetare bildar vi ett starkt Team Getnö som har ambitionen att ge alla våra gäster bästa service. Berätta för oss om Dina önskemål och förväntningar, so kommer vi att göra vårt bästa för att uppfylla dem. Vill Du få en upplevelse som samtidigt ger både stimulans och ro i själen så hälsar vi Dig HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till oförglömliga Naturupplevelser på Getnö. För glöm inte att -Naturen är som plåster för själen!

/ Ingrid E-M Olsson

team-getnoe-ingrid-02

Ingrid E-M Olsson
Managing Director

eu-flagga_europeiska_jordbruksfonden

Vi har erhållit företagsstöd hos Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, gällande våra senaste investeringar; En ny Fritidsstuga 2017. Stugan Kronhjorten är 49 m² stor, 4-6 bäddar och den är även en handikappanpassad fritidsstuga.

Även ett nytt Servicehus 2019, 48 m², med wc, duschar, handikapp anpassad wc/dusch med ramp, teknikutrymme samt diskplatser.

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen