☎ +46 477 240 21
header_1100x550_01

Välkommen till Getnö

Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Dig till Getnö Gård med
anor från vikingatiden. Ett privat naturvårdsområde som familjen Olsson har utvecklat till ett unikt naturparadis vid sjön Åsnen.

I år rar vi 50-års jubileum på Getnö 1967-2017.

En fantastisk utveckling har skett på gården under denna tidsperioden. Vi har ambitionen att fortsätta arbetet med oförglömliga natur- upplevelser - på naturens villkor. Vi erbjuder olika naturupplevelser i samarbete med ÅsnenGuiderna; gäddsafaris, kajakturer med guide, skgjusesafaris, natt- ske efter gös, trollsländesafari mm. Sjön Åsnen är ett fantastiskt område – ett eldorado för naturälskaren, kanotisten, fågelskådaren och skaren. Ön Getnö är omgivet av olika Naturreservat, Fågelskyddsområden och en blivande Natio- nalpark. Njut av stillheten och vår underbara natur. Upptäck Åsnen BIG FIVE; Fiskgjuse, Älg, Storlom, Havsörn, Trana och med lite tur även Utter.
Tillsammans med våra medarbetare bildar vi ett starkt team Getnö som har ambitionen att ge alla våra gäster optimal service. Berätta för oss om Dina önskemål så kommer vi att göra vårt bästa för att uppfylla dem.

Vill Du få en upplevelse som samtidigt ger både stimulans och ro åt själen så hälsar vi Dig HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till oförglömliga naturupplevelser på Getnö gård. Naturen på riktigt – ett äventyr varje dag !

team-getnoe-ingrid-02

Ingrid E-M Olsson
Managing Director

eu-flagga_europeiska_jordbruksfonden

Vi har erhållit företagsstöd hos Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, gällande våra senaste investeringar; En ny Fritidsstuga 2017. Stugan Kronhjorten är 49 m² stor, 4-6 bäddar och den är även en handikappanpassad fritidsstuga. Ett nytt Servicehus 2019, 48 m², med wc, duschar, handikapp anpassad wc/dusch med ramp, teknikutrymme samt diskplatser.

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.