header_1100x400_01

Camping Key Europe

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe.

Varför Camping Key Europe?

De campingplatser i Sverige som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping.

Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

  • Kortavgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från kortet går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.
  • Kortet ger snabb hantering vid in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att dra kortet så är det klart. Detta effektiviserar arbetet på campingplatserna och håller ner campingavgiften.

Kortets mervärde för dig som gäst:

  • Snabb in- och utcheckning på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping.
  • Olycksfallsförsäkring. Genom kortet är hela familjen försäkrade vid en eventuell olycka.
  •  Tillgång till och rabatt på 1000-tals campingar i Europa. https://campingkeyeurope.com/search/list
  • Rabatter och erbjudanden i Sverige samt ute i Europa. PDF med en översikt över årets svenska korterbjudanden kommer att finnas tillgänglig här inom kort. Sök bland alla korterbjudanden

Priset på kortet

Kortet kostar 199 SEK när du köper det online.

Genom att köpa kortet online innan du åker sparar du både tid och pengar. Incheckningen går snabbt och smidigt och kortet är billigare när du köper det på webben. Köper du kortet online är det dessutom giltigt i 12 månader från inköpsdatum. Kort köpta på en campingplats är giltiga året ut.

Dessutom får man:

  • Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan.
  • Nyhetsbreve från Camping.se.
  • Tillgång till appen Camping Key Europe.

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Om Camping Key Europe

Camping Key Europe är ett digitalt förmånskort för europeiska campinggäster och ägs immateriellt av ANWB Leden en Kampeerreizen B.V., Wassenaarseweg 220, 2596 EC den Haag. Ansvarig för försäljningen av Camping Key Europe i Sverige är SCR Svensk Camping, reg.nr 716408-5602, Box 5079, 402 22 Göteborg, info@scr.se.

Downloads & Information

Öppettider

Fritidsstugor: öppna året runt. För service vänligen ring: 0477-24011 eller skicka email till info@getnogard.se Campingplats: öppen 27 April – 6 Oktober, 2024

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen