ggab_sommarjob_1100x470

Getnö Gård söker sommarpersonal

Vi söker nu SÄSONGSPERSONAL till sommaren 2024:

Vi söker Dig som vill jobba med människor såväl utländska turister som svenskar.

Getnö-Lake Åsnen Resort, är en turist och konferensanläggning i södra Småland. Getnö ligger på en egen Ö-grupp mitt i sjön Åsnen och har broförbindelse i sydväst. Vi är omgivna av en fantastisk NATUR med naturreservat, fågelskyddsområden och Åsnens Nationalpark är vår direkta granne i nordväst.

På Ön Getnö finns det en vacker naturcampingplats med 160 platser, 16 friliggande fritidsstugor, båtar, kanoter, kajaker, cyklar, tennisbana, strövstigar mm. I den ombyggda ladugården har vi vår reception, lantcafé, gårdsbutik, viltrestaurang och en mysig Publokal som vi kallar Älgbaren.

Vi erbjuder olika Naturupplevelser och våra viktigaste aktiviteter är sportfiske och kanoting, men vi har även cykling och vandring. De flesta gästerna vill åka ut på vattnet och uppleva den unika insjö skärgården som finns här i sjön Åsnen.

Getnö har även en guideverksamhet, ÅsnenGuiderna, med bl.a gäddsafaris, gösfiske, kajakturer, fiskgjusesafaris, viltspaning och naturskola för barn. Vi arrangerar även olika tävlingar och Teambuilding för grupper och företag.

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen