Konferenser på Getnö - Lake Åsnen Resort

 

Fiske

image

Getnö Gård kan erbjuda fiske för både den erfarne sportfiskaren och för nybörjaren,...

Läs mer: Fiske

Kanot & Kajak

image

På Getnö Gård kan Ni hyra både kanadensare, havkajaker och speciella fiskekajaker. Vi hjälper Er gärna med att planera den bästa paddelturen. Flytvästar ingår alltid och vi har aktuella kartor samt regler för fågelskydd och eldningsförbud runt sjön Åsnen.

Läs mer: Kanot & Kajak

Kanotsafari

Getnö Gård är ett privat naturvårdsområde, som är känt i skrift sedan 1320-talet men bebott från stenålders & vikingatid. Getnö omfattar en yta av ca 500ha land och ca 1000ha eget vatten i Åsnen.

Läs mer: Kanotsafari

Cykel

Naturen är som plåster för själen! Andas frisk luft, hör fåglarna och upptäck våra vilda djur. Vi har ett 20-tal turcyklar med ballongdäck som passar utmärkt till de vackra skogsvägarna. En stärkande cykeltur efter konferensen ökar din kreativitet och Ni får ny energi igen.

Turridning på islandshästar

Att uppleva naturen från hästryggen är en enorm känsla. Vi kan arrangera olika turridningar på islandshästar i vår vackra natur. Hästguiden tar ut mindre grupper på morgonritter eller eftermiddagsturer allt efter Era önskemål och riderfarenhet.

Pubkväll med trubadur

Getnö Gårds pub har den rustikala inredning som vikingarvet påbjuder. Här får Ni tillfälle att umgås under avspända former med mat och dryck. Varför inte passa på att smaka ett dryckeskrus med mjöd? Vi kan även arrangera grillaftnar med lägereldar och trubadur.

Julupplevelse

Getnö Gård arrangerar speciella och traditionella mat-upplevelser under säsongen; "Gammel-jul" på Getnö Gård -en julupplevelse anno 1912. (julbord med teaterförställning under december månad). Påskbuffé med musikunderhållning, Mors Dag, traditionellt Midsommardags firande, Småländska kräftkalas, höstens Jaktmiddag med hiskeliga historier och sedan julborden. Hjärtligt Välkomna !

Läs mer: Julupplevelse

Strövstigar

På Getnö Gård har vi olika strövstigar; 3-4-5km som passar perfekt om deltagarna vill sträcka på benen efter konferensarbetet. Vi kan även arrangera tipspromenader med olika teman om önskemål finnes

Underkategorier