COVID-19

Kära Gäster,

Vi på Getnö följer utvecklingen och rapporteringen om Corona/Covid-19. Vi lyssnar hela tiden till myndigheternas råd och rekommendationer. Du som gäst ska kunna känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker eller bor hos.

Vi har vidtagit åtgärder för att minimera riskerna att smittan sprids och allt för att säkerställa en trevlig och trygg vistelse hos oss. Vi har sett över våra städrutiner, ökat tillgången på tvål och handsprit samt sett över våra rutiner vid sjukdom.

Friliggande Stugor
För dig som bor i stuga innebär det att du har en helt egen boendeyta. Vi städar alla stugor ordentligt mellan varje gäst, vi har infört extra städrutiner och desinficerar alla ytor noggrant.

Natur-Camping***
Du som bor i egen husbil eller husvagn kontrollerar din egen miljö. Vår campingplats har stora platser mitt i naturen och vid sjökanten, med väl tilltaget avstånd till andra gäster.

Servicebyggnader
Våra 3 servicebyggnader städas flera gånger dagligen och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, spolknappar osv. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara noga med att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål i alla våra servicebyggnader.

Reception
Vår reception städas flera gånger dagligen och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, receptionsdisk och terminal. Vi visar hänsyn och tar endast emot en gäst i sänder i receptionen. Maximalt antal gäster i lobbyn samtidigt är 4 personer.

Lantcafé
Vi har öppnat upp vår uteservering med extra avstånd mellan borden. Max. 4 personer per bord. Det finns även ”Take-Away” mat, som kockens olika grillpaket, fikakorgar och lunchpaket. Rekommendationerna/Reglerna från Folkhälsomyndigheterna kan ändra sig med kort varsel, så antal personer per sällskap kan ändra sig beroende på hur pandemin förändrar sig.

Aktiviteter
Våra aktiviteter sker utomhus, såsom sportfiske, paddling, cykling och vandring. Att vara ute i naturen med frisk luft är bra för alla. Vi ser över våra aktiviteter så att de följer riktlinjer och rekommendationer beträffande corona/covid-19. All utrustning rengörs noga.

Personal – Team Getnö
Vi är extra noggranna med vår handhygien. Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom. Vi håller rekommenderat avstånd 2m.

Vad gäller om du vill avboka?
Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Vi rekommenderar avbokningsskydd för stugbokningar. Om du har blivit sjuk eller har influensaliknande symtom? – skall du som vanligt göra en avbokning.

  • Camping: Vi har anpassat bokningsreglerna under Corona-pandemin.
  • Vi har sänkt bokningsavgiften till 60:- och vi erbjuder kostnadsfri avbokning. Vänligen meddela senast 24tim innan ankomst.
  • Detta gäller för bokningar som görs via vår hemsida eller via vår email.

Visit Sweden rekommenderar följande tre sidor med samlad information till utländska besökare, som är bra att hänvisa till

Vi på Getnö bryr oss om Dig och vi vill skapa största möjliga trygghet för alla våra gäster.
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL GETNÖ!
Med vänlig hälsning, Ingrid E-M Olsson / VD

Getnö Gård, 23 april, 2021

Posted in

Ingrid


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen