ggab_header_fiskeguider_1100x400

Fiskeguider

ÅsnenGuiderna är en "guidepool" med professionella guider i Åsnen-området

professionella guider

På Naturens villkor

små & exklusiva grupper

Mikael Jeansson

ggab_asnen-guides_m_jeansson_490x300

Guide: Fiskeguide för gädd & gössafaris, vertikalfiske

Språk: Svenska, Engelska

Jag är en 60-åring som ägnat mig åt fiske sedan födseln. Mitt huvudsakliga intresse är mete där jag tävlar på internationell nivå. Jag bor i Urshult vid södra delen av Åsnen och jag har fiskat i sjön i nästan 40 år. Huvudsakligen har det blivit trolling, vertikalfiske och spinnfiske efter abborre, men även pimpel och mete från båt, land eller från isen. Jag känner väl till vattnet och vet var fisken kan finnas beroende på väderlek eller årstid. För mig är helhetsupplevelsen det viktigaste och jag vill skapa ett tillfälle som du minns resten av livet.  När du följer med i min båt är det du som är i centrum! Därför fiskar jag oftast inte själv under guidningen utan gör allt för att du ska fånga fisken! Om jag fiskar är det för att testa en alternativ teknik än den vi testar för tillfället. Det är du som bestämmer vilken teknik vi ska använda oss av. Jag delar med mig av mina erfarenheter. En fisketur med mig som fiskeguide i Åsnen handlar inte bara om spännande fiske med chans på stor fisk och möjligheten att vistas i underbar natur. Det är även en investering i ditt eget fiske.

Kjell ”Kjelvis” Johansson

ggab_asnen-guides_k_johansson_490x300

Guide: Fiskeguide för gädd & gössafaris, vertikalfiske

Språk: Svenska, Tyska, Engelska, (Spanska, Franska)

Jag är en rutinerad sportfiskare och har skrivit fyra böcker om fiske efter gädda, gös och abborre. Jag guidar i en Linder 440 Fishing med en 25 hästars Mercury och en MinnKota Power Drive 55 med i-Pilot, Mercury 25 ps, ekolod Lowrance Elite 5X och Lowrance X510C. Jag trollingfiskar och fiskar vertikalt.

Läs mer på min hemsida www.kjelvis.com

Axel Svahn

ggab_asnen-guides_a_svahn_490x300

Guide: Fiskeguide för gädd & gössafaris, vertikalfiske, trolling

Språk: Svenska, Engelska

Jag är en erfaren fiskare från Växjö och åker runt i större delen av södra Sverige för att fiska. Men sjöarna i Småland och framför allt sjön Åsnen, är min favorit. Stort utbud av fiskevatten med mycket varierande fisk i sjön. Har gått sportfiskeguide utbildning i Osby. Jag kör gärna trolling, vertikalfiske och nattfiske efter karp. Jag har även arbetat med fiskeskolan på Getnö Gård.

Har vi väckt ditt intresse?

Skriv till oss och vi kommer att kontakta dig.

Nyhetsbrev & Special erbjudande

Vi informerar Er över nyheter och våra special erbjudande.


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen