Outdoor – Paket

Stuga 1 vecka sjön Åsnen (2-4 personer)

Upplev en spännande Outdoorvecka i det unika naturparadiset Getnö Gård, beläget på en egen Ö-grupp mitt i vackra sjön Åsnen. Prova på sportfiske, kanotsafari och cykelturer med familjen eller vänner.  Ni bor i vackert belägna småländska fritidsstugor med närhet till all service. Åsnens Nationalpark är vår direkta granne i väster.  Getnö är den naturliga vattenvägen in Nationalparks området. Det är lätt att ta sig in med båt, kanot eller kajak.  Det går även att cykla till de olika Nationalparks entréerna.

Njut av stillheten och den orörda naturen, vi lovar Er oförglömliga naturupplevelser !

Getnö Gård –lake Åsnen Resort, har ett naturvårdsområde på 1500ha, ligger mitt i vackra sjön Åsnen och är omgivet av naturreservat, fågelskyddsområden och den nyinvigda ÅSNENS NATIONALPARK.   Sjön Åsnen är en fiskrik sjö, ett verkligt eldorado för sportfiskare, naturälskare och fågelskådare. Här finns goda chanser att se den berömda fiskgjusen samt havsörn, storlom, skäggdopping och andra sjöfåglar. Glöm inte kamera och kikare. Vi erbjuder boende i småländska fritidsstugor eller på vår ***Naturcamping. Vår viltrestaurang har skogen och sjön som sitt skafferi till de småländska specialiteterna. På Getnö Gård finns även gårdsbutik, lantcafé, reception, fiskeshop, informationsrum, viltrestaurang och pub.

DETTA  INGÅR I PAKETEN:

Logi:*

  • 7 x övernattningar i fritidsstuga, (lakan, handdukar, slutstädning), självhushållning
  • Fullt utrustad Stuga (2-4 pers) med 2 dubbelrum, dusch/wc. Välkomstkaffe, information och kartor.

Outdoor-Aktiviteter:

  • 1 dag SPORTFISKE: 2-4 Fiskekort i sjön Åsnen (155 km²), 1-2 Elmotorbåtar, Sjökort, Flytvästar, komplett fiskeutrustning till 2-4 personer samt instruktioner av fiskeguiden
  • 1 dag KANOT: 1-2  Inkas Kanadensare med utrustning, flytvästar, sjökort och paddelinstruktion (det går att välja havskajaker istället för kanoter om så önskas)
  • 1 dag CYKEL: 2-4 turcyklar, cykelhjälmar, karta och information över cykelleder (Ni väljer själva vilka dagar ni vill göra de olika aktiviteterna)

Tid: Veckopaket (lördag – lördag)

Säsong: april – oktober

Pris per Person:

Fritidsstuga (40-46 m²) / 4 personer från SEK2995:- per person

Fritidsstuga (23-25 m²) / 2 personer från SEK3595:- per person

Priserna är inklusive moms (25%, resp. 12%*)


CAMPERS CHOICE 2024

Please Vote For Us 

Rulla till toppen